Reklama
 
Blog | Jana Slaninová

Smaž to, nebo to začnou sdílet!

Naďa si přetáhla triko přes hlavu a doufala, že se její makeup neocitne na lemu trička. Ba co víc. Ani na sociálních sítích. Lockdowny poučená z předchozích průserů si nemohla dovolit přešlap, na kterém se napasou její „hejtři“. Tečka.

Víc mazala, než sdílela. Smazala fakt vtipné video, na kterém po požití dvou deci vody vyhodila obsah žaludku za několik set korun a to pod dojem nezvratitelného trapasu, protože menu narvané do žaludku se náhle a nepředpokládaně ocitlo v respirátoru. V tom respirátoru, který ji měl chránit před druhými a „druhé“ před ní.

Aniž by to zamýšlela, stala se Naďa influencerkou. Jo. Takovou tou osobou, která láká lidi jako bludička. Lidi „sledující“ (úchyláci bez vlastních cílů) neodolají jakékoli bludiččí trapnosti a sdílejí cizí „funny stories“ s kýmkoli ochotným.

Ačkoli zvratky nejsou zrovna TOP v Instastories a podobně, Naďa „utrpěla“ zájem.  Velký. Ovšem… poněvadž obsah jejího žaludku skončil kromě již zmíněné roušky na semišových střevících CelebWiki, kterou se ukázal být úplně nečekaně Bart Simpson, strhlo se šílenství.

Doslova.

Ráno i Oprah ji zastihly v negližé.

Na dotaz „Jak se ti podařilo rozpoutat megasdílení trapasu, Naďo?!“ Odpověděla naprosto lakonicky „Napsala jsem všem těm dementům a lamám na sítích – smažte to, nebo to začnou sdílet!“

Naďa je celebrita.

Oprah smazala svoji show.

Obě se léčí z nesmělosti u Járy Cimrmana.

Bodka.sk

Reklama