Reklama
 
Blog | Jana Slaninová

Ňaderná energie

Ňaderný potenciál se dá u děvčátka odhadnout možná jen v náznaku podle matky, případně babičky. Některé dívenky si občas vyberou ňadra po otci navzdory genetickým dispozicím po své rodičce či prarodičce.

*

Jakmile přijde na dívku jaro jejího života, některé věci vypučí. Nalijí se a nastává fáze zajímavá nejen pro ně samé.

Některé si hrdě zakoupí krajkové minivariace na podňadernou oporu a rády si obléknou svůj první hluboký a lehce odhalující dekolt. Jiné se hrbí a snaží se tvářit, že to, co je potkalo, je vyrážka, která (Proboha!) brzy odezní a zmizí.

Ovšem ňadernou energií oplývají obě skupiny děvčat a budoucích žen. Ta energie je někdy pouze náznaková, jindy plně hmatatelná. To záleží na majitelce ňadrogenerátoru.

Muži jsou ve valné většině paralyzováni. Jejich těly ve chvíli spatření ňaderné energie nové generace, probíhají zajímavé energetické a chemické reakce, které nutí energeticky vybuzeného muže k akci.

Akcí je mnoho druhů stejně jako druhů energií a ačkoli jsem výzkum páchala pouze v řádu desítek let může se stát, že v mém výčtu, některý druh může chybět, bo nejsem Wonder Woman ani Wonder Bra.

Druhy ňaderné energieklasifikace

  • nepoberky – kde nic není ani smrt nebere
  • doručky – tak akorát
  • dudy – na hraní dobrý, ale kdo by se s tím tahal
  • šiveko – šíleně velké koncentrace energie

Všechny uvedené kategorie jsou atraktivní a energeticky produktivní pro různé druhy horňáků. Mohou mít povzbudivé účinky, leč také destruktivní nebo regenerační. Využití ňaderného potenciálu nemá téměř hranic.

Některé zkušené ňaderné energetičky (zkratka titulu ŇHD – Ňaderná Hot Diva) jsou schopny na své energetické vydatnosti postavit svou kariéru.

Pravdou zůstává, že jakmile se ňaderná energie těchto dam začne přelévat směrem ke kolenům, mají možnost tuto vyčerpanost podpořit silikonovými výstelkami nebo kvalitními podňadernými oporami typu Hever (cizojazyčně Push Up).

Též ženy energeticky méně otitulované, mohou svou „dekoltáž“ dovést k dokonalosti různými podpůrnými prostředky – počínaje Heverovou technologií a konče třeba chirurgickou úpravou.

Ještě jsou i ženy, které kašlou na líbivost a módní trendy a nechávají své ňaderné energii volnost. Pozorováním bylo zjištěno, že Horňáci Přírodňáci, mají rádi nespoutanou energii.

Je toho ještě mnoho co k bádání. Ovšem to ještě budu muset zvážit, zda je tento nesmyslně smyslný druh energie hoden dalšího průzkumu.

Završím svou badatelskou činnost jedním košilatým vtípkem:

Na pavlači stojí tři ženský a vykládají si co je největší bolest.
„Největší bolest, jakou jsem zažila, bylo braní krčních mandlí.“
„To nic není, počkej, až budeš rodit, to je bolest.“
„Jděte obě někam. Největší bolest je praní prádla.“
„Co blbneš, já peru skoro každej den.“
„No jen počkej, až ti povolí závěr u podprsenky a spadne ti koza do ždímačky.“

*

Reklama