Reklama
 
Blog | Jana Slaninová

Budoucnost – verze 2.0

Po ulicích se pohybují lidi v izolačních bublinách z čiré a pružné substance s vysokou nepřilnavostí povrchu. Nežádoucí dotyk bublin je předem odrušen vysokou vzájemnou odpudivostí, která udržuje vzdálenost subjektů na tři metry.

*

Každý nežádoucí pohled směrem k pohybujícímu se lidskému subjektu je okamžitě eliminován ztmavením bubliny do neprostupnosti šest. Neprostupnost šest je rovna noční obloze bez svitu hvězd či umělého osvětlení. Neprostupnost sedm je maximum. Sedmička znamená neviditelnost.

Komunikaci zajišťují implantované komunikační mikročipy přenášející zvuk do mozkových center, která jsou odpovědná za vnímání zvuků. Čipy mají nastavenu frekvenci přenosu pouze pro emočně bezbarvé druhy zvuků, nenarušující hlídané soužití lidských subjektů.

Subjekty nerozlišují pohlaví, tvary ani barvy. Senzitivita je z mozku subjektu vymazána. Každý subjekt má předem daný druh činnosti, kterou vykonává v předem určených intervalech pro blaho celku.

Celek řídí počítač. Jeden. Plazmové jádro umožňuje chod celé planety, podobně jako spoje nervových vláken dokáží ovlivnit funkce lidských těl.

Množení je přesně naplánováno a umělé dělohy produkují další lidské výkonné jednotky, kdykoli je opotřebovaný subjekt shledán zastaralým.

Stroje dbají na rozvoj žádoucích vlastností lidských subjektů.

Žádoucími jsou

  • poslušnost
  • loajalita ke strojům
  • přesnost
  • bezmyšlenkovitost
  • lehká ovladatelnost, uživatelsky příjemná pro stroje a vyšší technologicky vyspělé entity a umělé inteligence

*

…loading verze Budoucnost 2.0…

Odpočítávám.

Veškeré lidské vlastnosti eliminovat na úroveň vylepšené verze.

Vylepšená verze lidského subjektu načtena.

Vypínám emoce, myšlenky a prožitky.

Stiskni ENTER…

Verze Budoucnost 2.0 uložena…

Opravy.

Nepovoleno…

Návrat k původnímu stavu…

Nepovoleno…

*

Reklama

Omlouvám se všem, kteří jsou znalí kybernetiky a biologie včetně vzájemných interakcí.

Nejsem technik, vědec ani biolog.

*

Opět prudce aktuální 🙂

*