Reklama
 
Blog | Jana Slaninová

2088: Zbytky bílého obyvatelstva byly odsunuty na ostrov Svatá Helena

Když se všechno změní tak, jak to nečekáte...

„Poslední kvadrokoptéry s zbývajícími bílými lidmi z pevniny odstartovaly po poledni. Éra bílých tímto definitivně skončila. Je to  veliké vítězství menšin a tímto se stává podle globální vlády EurAfrické nacionalistické aliance památným dnem. Pro Black&Yellow News, Moambe Mbelle.“

*

Na obrazovce vystřídaly moderátorku neurčité pleti a pohlaví reklamy na poslední modely nanodronů, nanoprádla a Onanistů posledního orgasmického dne. Luxusní nabídky poněkud kazil fakt, že devadesát procent obyvatelstva mohlo jen doufat, že zítra ještě budou mít co dát svým několika mnoha dětem do huby.

Na ostrově se několik starců a stařen navzájem podpíralo při vystupování z kvadrokoptér. Stany, ve kterých se proháněl skrze díry vítr, byly vybaveny jednoduchými pryčnami s tvrdými matracemi a slabými pokrývkami. Bylo to víc než čekali. Děkovali tiše Ježíši Kristu za ty dary.

Nová zisková organizace „Zachraňme vymírající druhy“ se blýskla tím, že v táboře byly instalovány systémy na čištění srážkové vody, solární elektrárna, společná koupelna, společné toalety, společenská místnost a společná kuchyně včetně společných lednic.

Také v souladu s novými světovými hodnotovými žebříčky se v každé místnosti nalézala nanokamera opatřená pro noční vidění infrapřísvitem a výstupem videa v 8K a též okamžitým překladem do EurAfričtiny, která se po roce 2050 stala jednotícím prvkem Smlouvy o eliminaci nežádoucích genů.

Nežádoucí bílé geny se k sobě tiskly na pryčnách bez ohledu na pohlaví a vhodnost chování. Vědomí izolace jim kupodivu dodávalo sílu. Chovaly se jako za starých časů, kdy ještě nebylo zakázané líbání, dotýkání a spojování tělesných tekutin při kopulaci.

Zisková organizace „Zachraňme vymírající druhy“ si nechávala tučně zaplatit za přenosy z izolace. Nejbohatší přeci tak rádi a dobře platí za rarity…

*

Reklama