Reklama
 
Blog | Jana Slaninová

Za globální oteplování mohou klimakterické baby

Někdy je potřeba být v převážně nevážné poloze vůči životu.

Kdepak, kam se hrabe CO2 na pořádný klimakteriální nával! Ani porce správně servírované erotiky, nebo důvod ke vzteku, nedokáže žádnou ženu tak rozpálit, jako nával. Jako kdyby se chystala puknout Etna a chrlit lávu.

*

To mě přivádí na myšlenku, že nikoli CO2, prdící kravičky, nikoli auta, ale zcela jistě klimakteriální baby mají na svědomí to globální oteplování! Všechno přebytečné teplo totiž bez užitku odvádí do svého okolí.

Jelikož ty návaly důvěrně znám, nemůže být řeči o tom, že bych tak nějak chtěla bít někoho, kdo má přírodou vetknuté zahřívadlo v důsledku hormonálních změn. Patřím sama mezi ty „baby“, které ohřívají planetu.

Není vůbec nic divného, když je mi tak nějak normálně a najednou stoupá láva a pára všemi mými póry a ať už vypadám jako idiot, kterému přeskočilo, nevahám v té chvíli okamžitě svlékat svršky, protože hrozí jistě zahoření, kouřová clona a výjezd hasičů.

Ženy zkrátka v určitém období zatápějí sobě i všem okolo. Možná je na čase, aby se tím začali vědátoři seriózně zabývat. Přebytečné teplo a pára z nás holek po přechodu,  by byly sto zajistit vytápění místo stávajících uhelných elektráren. Ba dokonce mohu tvrdit, že posadit  dav takto tepelně nadaných bab do nějaké kukaně, vydaly by jistě za několik jaderných reaktorů.

Takže milí vědátoři, vědátorky, vědátorčata vylezte ze svých ulit a v zájmu záchrany planety před klimakteriální pohromou, zkoumejte urychleně způsob využití návalového topného přebytku  (zkráceně NTP).

Děkuji velice.

Podepsána: samostatná klimakteriální topná jednotka SKTJ v.r.

P.S.: zkoumejte rychle, dokud na to ještě ekoteroristi nepřišli!

*

Reklama